Mittudomain hányadik nap

 2009.10.02. 19:55

02/10/09 - Cozumel, MX; Miami, FL

Ismét egy rövid bejegyzés: visszatérünk Miamiba és kijöttem a partra netezni, de mire ide, a blogra értem, 4(!) azaz négy percem maradt, mert a tufa agyammal a kabinban hagytam a 110V-os adapterem. Ez van, holnap a tengerről pótolom.

Ja, Cozumel ÁLLLLLAAAAAAT!!! :) Majd mutatok fotókat.
Csók Nektek!

Címkék: szabadidő miami szárazföld

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr841423625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boibo 2009.10.02. 21:36:43

Szia Phixi!
De jó, h megvagy!
(Teljesen tuti az időzítés is, jó leszel hétvégére ómagyaros poszt heleyett :D)Most majdnem küldtem egy linket Noémi Virág remekbe szabott daláról (tudod: Hi-i-i-i-ányzol!), de
1. nemtom, meg tudnád-e hallgatni egyáltalán
2. ennyire rossz azért mégse voltál. :D

NYUA 2009.10.02. 21:52:22

Köszi, hogy beszélhettünk, most már csökkennt 1 picit az aggódó anyai szívewm szorongása! Nagyon jó volt hallani a hangodon, hogy már kezdesz te is magadhoztérni. Talán jót tett a mexikói öbölben a Karib-tenger hullámaiban ugrálni!!Nagyon várom már a képeidet is az élménybeszámolóidhoz! Minden jót neked!! És mill.PUSSZ

NYUA 2009.10.04. 08:36:39

Hi, Jimmke! Itt újra az anyád! Remélem, minden OK, csak nem írtál újakat, bízom benn, hogy csak nethiány miatt! Ma /vasnap/iit kihasználjuk a szép őszi napsütéses napok utolsóit- vagyis kiránduló nap lesz: Lapóc megy a Lacika szülinapját ünnepelni, én pedig 1 barátnőm, volt kolleganőmékhez megyek szintén 1 szülinapi partyra, ami jó kis gatdenparti vidéki módra! Írjál és légy jó!!!! Ja, és hol a elemfeltöltő-aparátom? Talán tudsz róla?!!! PUSSZ MILLIÓ Nyuától

Toma Renáta · http://kulfoldondolgozni.blogspot.com 2009.10.04. 16:13:55

SZia Jim!

Azért ennél gyakrabban is írhatnál... :)

Örülök, hogy Neked is tetszett Cozumel. Merre jártatok?

Figyu, szerintem sokat segítene az olvasótáborodnak, ha ide jobb oldalra egy dobozba feltennél pár hasznos linket, amivel követni tudnak. Pl a hajód aktuális útvonalát, (a weboldalukról), egy linket a webes fotóalbumodról, és akkor nem kell ide fotókat tölteni, csak oda felteszed, és mind élvezhetjük.

Még egy: sztem ne zavarjon a tudat, hogy pár írásod lemarad, csak írd mindíg azt ami akkor éppen történik, vagy ami eszedbejut.

Egyéb esetben az fog történni, hogy egyre nehezebben vágsz neki, mert nyomaszt a tudat, hogy az elmaradásokról minket informálj. Inkább írj sokszor 1-2 mondatot, mint feladd az egész blogolásba vetett hitedet.

Telefonálgatásokra, meg sms-ezésre én a helyedben nem költenék, minden szoktatás kérdése. :) Ha tudja itthon mindenki, hogy ezt a blogot olvassa, ha kíváncsi Rád, nem fogja várni a telefont, e-mailben meg minek írd le rengetegszer ugyanazt, mikor alig van időd az egészre.

Érezd jól magad, és azért néha DOBJ PÁR SORT.

T1GRIS 2009.10.05. 09:18:28

Jajj, de édes vagy, Rencsike, gyakrabban is írhatnék, hahh...! :DD Lásd a legújabb postot.
De nagyon örülök, hogy Te is itt vagy! (Tényleg, ha kommentelsz a Bálinthoz, írd már meg neki, hogy kukkantson ide, nekem épp most jár le a kártyám.)
Ezt az oldaldoboz-dolgot (tényleg jó ötlet) meg majd megcsinálom - talán, ha egyszer beteget jelentek Miamiban. ;) (Persze ha valaki ért a blog.hu-hoz, és megcsinálná nekem, csak szóljon, és küldöm a jelszót!)

Ja, addig is, ha bárki követni akar, annak ajánlom a seaspotter.com oldalt.
És még annyit akartam írni, hogy nagyon fontos, hogy

Toma Renáta · http://kulfoldondolgozni.blogspot.com 2009.10.05. 23:50:38

Szia!

Bálint szept. 20-a óta nem jelentkezik, remélem azért még hajón van, és minden OK vele. Megírtam neki a blogodat, remélem olvassa.

Ha nem írt még senki, szívesen teszek fel Neked pár hasznos dolgot, csak küldd az infókat mailen.

Pusszancs. Vigyázz magadra. Meddig tart a "kiképzés"?
süti beállítások módosítása