Bizonyára ti is hallottátok, hogy egy francia sportlap értesülései szerint (bővebben az Indexen) a mi derék arabjaink az egyszerűség kedvéért egyenként vették meg a FIFA döntéshozóinak felét, hogy biztosan megnyerjék a 2022-es focivébé rendezési jogát. Bizonyítva természetesen még semmi nincs, vizsgálat azonban biztosan lesz (amelynek eredményétől függően akár el is vehetik Katartól az eseményt), én pedig a hajtás után elmondom, mit tudtam meg megbízható forrásból ezzel kapcsolatban.

Nos, természetesen semmit. :) Ugyanis én továbbra is pontosan ugyanannyira leszarom az amatőr színjátszásnak ezt a fajtáját, mint eddig.

Kárpótlásul viszont itt van egy remek összeállítás erről a valamiről, amit az emberek egy része valami okból sportnak tart (talán a szerelés miatt). Jó szórakozást! :)

Címkék: focivébé katar

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr995057575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása