Nem vicc: háromból három

 2013.03.21. 12:10

Volt nekem február legvégén egy újabb tréningem, ezúttal a load control alapjairól (amelyből, ha szorgalmasan elolvastátok a Felzárkóztató modul összes bejegyzését, akár Ti is le tudnátok vizsgázni). Nos, ennek a tréningnek az eredményét nemrég tudtam meg, és hát, igen... ez is száz százalék lett. :)

Szóval igyekszem a magam szerény eszközeivel hozzájárulni annak a vicces sztereotípiának az életben tartásához, miszerint a földönkívüliek köztünk élnek és magyaroknak nevezik magukat (legalábbis a többiek így néznek rám, pedig hát ezek a tanulmányok azért nem túl nehezek, legyünk őszinték).

Szeretettel ajánlom ezt a vizsgát volt kollégámnak, Miszter Száz Százaléknak, aki hasonló statisztikákat gyártott magáról a Celebinél (csak azóta én már egy picivel nagyobb szemétdombon vagyok kiskakas, mint ő... ;)).

Egyébként meg mindenkinek boldog napokat, a hótorlaszok után most már nálatok is jön a tavasz, meg különben is:

MÉG

TIZENHAT

NAP

!!!

woohoo.gif

Címkék: tréning felzárkóztató load control súlypontszámítás

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr305149191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása