Sziasztok.

Kedves közös barátunk engedelmével felteszek néhány képet, és linket arról a helyről, ahol napjait tölti. Bízom benne, hogy örömmel fogadjátok.

A hajót kívülről már láthattátok a tegnapi post-ban, most egy jól sikerült kikötői képet mellékelek, a méretek illusztrálása miatt.

Azok a kis fényes foltok az ablakok, (értelemszerűen szintenként 1-1 sorban) vagyis kb. 3 méter különbség van 2 egymás feletti ablak között.

Itt található egy link, ahol a hajó szintenkénti alaprajzát lehet megtekinteni, érdemes eljátszadozni vele. Az alsó szinteken, amik itt nincsenek jelölve, na ott lakik a személyzet, valamint legalul a gépház található. Ezeken a szinteken már jellemzően nincsenek ablakok... A fenti képen láthatő alsó ablaksor ha jól tudom a 4. emelet ablakai.

Valamelyest érdekesebb "deck" azaz emelet a 8. más néven deck Atlantic. Ennek a képét ide is bemásolom, mert erről az emeletről szeretnék még néhány fotót mutatni.

Középen Galley felirat a konyhát jelöli, két oldalán a két étteremmel, ez a fotó a PRIDE-ban készült:

Ami ennél is látványosabb, az a színház, erről is egy kép:

Ha az alaprajzot nézitek, látható rajta a GRAND ATRIUM két oldalán a könyvtár (LIBRARY), és egy bár. Könyvtár:

Bár:

Persze el ne felejtsem a képet magáról az átriumról sem:

Nem is hinné az ember, hogy milyen nagy terek vannak a hajón belül, valahogy kívülről nem látszik ekkorának. Még egy fotó az átriumról:

Persze ez csak egy emelet volt. Legközelebb, ha lesz megint időm, teszek fel további képeket is. (golfpálya, casino, spa, medencék...) Arról nem is beszélve, ha kiderül melyik hajón folytatjuk virtuális utazásunkat, majd azt is felteszem ide.

 

Címkék: imagination carnival hajó

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr671451950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boibo 2009.10.15. 18:44:36

Váú!!! Lenyűgöző!

csátonya 2009.10.15. 20:27:50

Jimka, hát heló! Bocs, nem volt energiám előbb bejelentkezni, de a vasárnap éjszakai hazatérés után(tudod, Olaszo., bagatell kis távollevés atiedhez képest) másnap már elovastunk mindent, amit időközben raktál fel. Ja, feldobtunk neked egy smst Nápolyból, annak okán, hogy a kikötőben ott pompázott a CranivalDream:)) Hát, mi egy óriásinak tűnő hajóval úsztunk le tavaly Velencéből Patraszig (GR), de a CD ahhoz képest is gigantikus volt..és való igaz, kívülről ugyan jókora lehet eleve eg yhajó, de hihetetlen, mekkora belső tere férnek el bennük! Az ablak nélküli kabinokért nyilván nem irigyellek, nekünk turistaosztályos utasként menekülési kényszerünk volt tőle, ti viszont, ahogy kivettem a napi rezsimeteket érintő soradiból, alig látjátok a szobáitokat a sok melótól, és akkor sem az ablak hiánya a fő gond:), :((
Ja, nagyokat basszusoltam,amikor tegnapelőtt láttam, elmulasztottalak a skypon, grr! Írok pár sort az itáliai impressziókról majd mélen, addig is sokszoros ölelés a putinei banndától. szmájl.

NYUA 2009.10.15. 23:01:10

Hát ez VAUUUUUUU! Hihetelenül hatalmas, a képek is superek. A mai délutáni átfagyás után még jobban irigyellek Kisfiam az ottani hőmérséklet miatt és ezért a hatalmas kalandért. Persze a sok munka miatt kevésbé. Vasárnap még én is dagonyásztam a strandon a jó kis gyógyvízben, keddtől meg télikabát és csizma kell!! n em csoda, hogy az átlagosnál is hülyébbek az emberek a 20-22 fokos lehűlés miatt. Látnád, hogy a viharos szélben hogy beöltözök az esti Süni-----sétáltatáshoz! Írj, hogy mikor és melyik hajóra kerülsz! Addig sok-sok PUSSZ

joplin 2009.10.16. 19:06:00

Szia Kálmán!

Hát ez a hajó nem semmi. A fotók fantasztikusok a hajóbelsőről. Büszke vagyok rád, hogy ilyen sikeresen veszed a kanyarokat. Szerintem a magyarok a világban mindenhol megállják a helyüket.
Egyébként élvezet olvasni a bejegyzéseidet.
Puszi, Icu

T1GRIS 2009.10.16. 21:32:39

Rencsike!

Köszönet és pusszantás a látványos postért - az olvasóink nevében is! :)
Nekünk, fotósoknak az élete főként egy deckkel efölött, a Promenade-on (Deck 9) zajlik, itt van ugyanis a fotógaléria, és ezen a szinten szoktuk felállítani a portréhelyszíneinket is.

ps. Köszi a gratulákat! :))

Toma Renáta · http://kulfoldondolgozni.blogspot.com 2009.10.16. 21:43:58

@T1GRIS:
Nagyon szívesen! Máskor is.

A többi szintet majd legközelebb, ha lesz megint időm molyolni vele.... De azokat már a Fascination-ről teszem majd fel.

Küldj pár képet, (olyan butatúristás-pózolósfotózós-kalózosidiótás stb munka közbenit) és ha akarod megcsinálom azokat is.

Figyu, azt láttad, hogy az előző postodhoz is szúrtam be képeket? Gondoltam úgy érthetőbb lesz. :)
süti beállítások módosítása