Visszapillantó: Miami Beach

 2009.10.29. 07:43

Ez aztán már tényleg szabadság! Még képeket is van időm gondozni!

Amikor elbúcsúztunk a többiektől a college végén, az utolsó két nap lázas csereberéléssel telt a Miami Comfort Innben, hogy mindenkinek meglegyen az összes kép, amiket az oly nagy becsben tartott szabadidők alkalmával lövöldöztünk egymásról, Cozumelben, Key Westen, Nassauban, Miamiban...

Én most az utolsó közös esténken megtartott Miami Beach-i túra emlékére közlök három képet; az első a saját iPhone-nal készült korábban egy kihajózás alkalmával, a másik kettőt Frenk (Feri) készítette a Canonjával, aki pedig mellettem ül a bícsen, az Alex.

Íme, ez Miami Beach (kattintásra megnől).

 

A Visszapillantó rovat támogatója az állítólagos influenzám.

Címkék: miami visszapillantó

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr261483090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacko44 2009.10.29. 09:46:38

Még mindig nagyon jól nézel ki :))))

boibo 2009.10.29. 11:01:38

Add át szíves üdvözletemet az influenzádnak! Sokat köszönhetünk neki! :)***

boibo 2009.10.29. 11:02:39

Basszus! Hát nem szétesett a puszis szmájlim?! Na még1X!

:)***

NYUA 2009.10.29. 17:05:45

Én rohadtul nem örülök a pozitív influenza-tesztednek! Nem igazán kellene összeszedned ilyeneket, pláne, ha az újtípusú H1N1 vírustól van! Nyugtass meg 1 személyes mélben, mert ma kerestelek mobilon is, de bizti nincs térerőd, meg lehet, hogy a karantén-szobába nem is vihetted be! A képeknek sem igazán örülök egyértelműen, mert cigi van a kezedben, pedig arról tárgyaltunk, hogy nem fogsz rászokni és én pedig leszokok, mire hazaérsz!!!De gyors választ kérek a hogyan létedről!!! Millió pusszancs

Loloke_ 2009.10.29. 17:55:16

Szervusz Fonokur! Teljesen ki is ment a fejembol a blog, egeszen a mai mailedig, orulok neki, hogy irsz, legalabb fel-interaktiv kommunikaciot folytathatunk. Sok sikert, gyors felépülést, és jó munkát kívánok neked, ha van időd (és szabad interneted) akkor az én hétvégi túrámról készült képeket is megnézheted:

w123club.org/ (Stuttgart, Loloke mappa)

Baráti üdvözlettel: Lőrincz "LolokeBacsi" János from (e)Hungary

Kéti2 2009.11.01. 15:23:09

Azon gondolkodom - lehet, hogy rossz "topikba" írom -, hogy amíg ilyen messze vagy, meg kellene tanulnod egy másik nyelvet! Persze nem az angolra gondoltam, :-)))) hanem mondjuk a németre. Vagy amilyen nyelvű kollégád van ott. Tőle. vagy amelyik nyelvterületről többen vannak.
Azt olvasom,hogy edzel rendesen, de... valami jó kis haszon is kellene ebből az útból, ami csak a Tied!
Bocs, csak "hangosan"gondolkodtam! :)
süti beállítások módosítása