Visszapillantó: Cozumel

 2009.10.31. 06:52

Cozumel nevével valószínűleg mindig is össze fog fonódni bennem az az emlék, hogy ez volt az első hely, ahol leszállhattunk a hajóról és pár órára magunk lehettünk. A világ egyik legszebb tengerpartján sétálhattunk, szabadok voltunk és azt hittük, megfogtuk az isten lábát ezzel a melóval. Beültünk egy tengerparti kocsmába, együtt az egész banda, és csak élveztük, ahogy telik a délután. Arra a pár órára igazán királyok voltunk.
Ekkor fürödtem életemben először a Karib-tengerben, és végre élő szóban beszélhettem a Kedvesemmel azóta, hogy elhagytam Magyarországot négy nappal korábban. Ezek a képek azon a mesés délutánon készültek.

(A hülye blogmotor nem ismeri a táblázatokat... Úgyhogy akkor sorrendben a képek: Alex, Janint, Denis, én, Frenk *, Bojana, Zsolt, valamint Karlis és Ivan.
* Frenk nem dohányzik ám egyébként, csak itt épp Brúszviliszest játszottunk vele (mer'hogy ő a magyar Brúsz Vilisz)

 


A Visszapillantó rovat támogatója az állítólagos influenzám.

Címkék: mexikó visszapillantó cozumel

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr341488171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marfalkov (törölt) · http://marfalkov.wordpress.com/ 2009.10.31. 13:15:57

A képeket elnézve megint öregnek érzem magam az egészhez. :D A hely gyönyörű, az arcok vidámak és ezt jó látni.
süti beállítások módosítása