Nyugi van, nem esett bajom!

 2013.04.01. 04:01

(Disclaimer: Ez egy április elsejei poszt volt - lásd dátum -, úgyhogy, ha utólag olvasod, ne vedd komolyan.)

Biztos hallottátok/olvastátok a híreket, és most joggal aggódtok, de első és legfontosabbként mindenkit megnyugtatok, hogy nem esett bajom, és egyáltalán nem vagyunk közvetlen veszélyben. A rakétatalálat a város teljesen másik részét érte, innen az legalább 10 km (de azért persze elmentem lefotózni Nektek, mert felébredt a haditudósítói ösztön. :))

WP_20130321_001.jpg

Nehéz friss információkhoz jutni, mert csak az Al Jazeerán meg a többi arab hírcsatornán vannak rendszeres hírek, azokat viszont én nem értem. Mindenesetre a Qatar Airways gyorsan reagált, és küldtek egy mailt ma délelőtt, hogy minden külföldi dolgozónak garantálják a biztonságát, és óvintézkedésül csak két céges épületből kellett átköltöztetni a dolgozókat, amelyek közel vannak az amerikai katonai bázishoz, illetve kormányzati épületekhez.

Szóval nó para, ez a rakétázás csak egy elszigetelt próbálkozás volt, nincs háború vagy ilyesmi!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr685187319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvefókafalka 2013.04.03. 16:13:37

Nem akármi!!! A fotó alapján nem kémia órai kísérlet során véletlenül robbant egy lombik!
Légy óvatos!!!
Jó szerencsét! HEHA
süti beállítások módosítása