Men only – kattint, besír

 2012.12.05. 18:12

Hagyományosan szeretjük a nyereményjátékokat (ezt számos, azóta már letiltott facebook-ismerősöm tudná igazolni). Nagyszerű dolog például kétszemélyes wellness-hétvégét nyerni, és egy 50 százalékos vásárlási utalvány is mindig jól jön, ha meg egy zenélő kulcstartót nyerünk, azt legfeljebb oda lehet adni valamelyik gyerkőcnek a családban.

A dohai nemzetközi repülőtér duty free boltjában ennél egy hangyányival feljebb tolták a lécet, és ezen a héten egy...

(Ja, mielőtt elárulnám, a kötelező figyelmeztetés: kedves férfitársak, a továbbra kattintás előtt győződjetek meg róla, hogy nincs a csúnya szavakra fogékony korú kisgyermek a helyiségben. Köszönöm!)

Szóval, ezen a héten egy McLaren MP4-12C-t sorsolnak ki, fekete színben, vörös bőrbelsővel.

Képek – hogy ti is érezzétek, mi az a fájdalom.

mp4-1_.jpg

mp4-2_.jpg

mp4-3_.jpg

Ja, ha nem mondtam volna: van fődíj is! (Igen, jól értitek: ez nem az...) A fődíj 1.000.000 USD.

Címkék: autó katar duty free

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolafikatol.blog.hu/api/trackback/id/tr634949412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvefókafalka 2012.12.13. 08:46:35

Nagyvonalúak arra! És közlik, ki vitte el?
Néhány fok ( vagy kalória) meleg csomag volna felénk jó, mert ma reggelre 15 fok lett mínuszban a nagy hó mellé! A kutyusok is télikabátban és nagy csizmában járnak!
Derűs napokat ott Délen!

NYUA-SÜNI 2012.12.19. 11:26:19

Ba...meg!!!! És ezt a "csodát" Te ily közelről láttad?!!!! Álmomban sem látok ehhez fogható szépséget, de jó lenne 1-szer valóságban megsimizni!!! Emlékezz, régen csak mi ketten olvastuk, forgattuk a rendszeresen megérkező Autó-motor újságot, mivel a családban csak MI voltunk autóimádók és ez így van ma is!Szóval és őszintén bevallva: rohadtul irigyellek. Pusszantalak!!!!!
süti beállítások módosítása